In vara lui 2013, Real Madrid l-a transferat pe Gareth Bale de la Tottenham pentru o suma de cel putin 90 de milioane de euro (unele surse spun ca ar fi fost mai scump decat Cristiano Ronaldo). Jucatorul s-a ridicat insa doar in putine cazuri la nivelul asteptarilor echipei de pe "Santiago Bernabeu". Contra lui Juventus, Bale a jucat rolul "omului invizibil", cifrele galezului fiind dezamagitoare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Real Madrid a pierdut, scor 2-1, pe terenul celor de la Juventus Torino.

Ce a spus Roy Keane despre evoluatia lui Bale

"Felicitari ambelor echipe pentru ca au luptat pentru a castiga partida. E foarte dificil sa faci un rezultat pozitiv atunci cand joci in zece oameni, iar asta pentru ca Gareth Bale nu s-a prezentat la meci in aceasta seara" - Roy Keane, fosta glorie a celor de la Manchester United.

"Luka Modric a fost o pierdere mare pentru echipa pentru ca Gareth Bale nu a incercat nici macar o clipa sa lupte cu adversarul. Doar arunca mingi in fata si a fost usor de blocat de defensiva lui Juventus" - Paul Scholes, fost mijlocas al celor de la Manchester United.

Dupa meci, Carlo Ancelotti i-a luat apararea lui Bale, punand evolutia slaba a acestuia pe seama accidentarii peste care tocmai a trecut. Cifrele galezului pe "Juventus Stadium" au fost foarte slabe. Jucatorul a atins mingea de doar 32 de ori, nu a sutat niciodata pe poarta si nu si-a creat nicio ocazie de gol. A fost desemnat cel mai slab jucator de pe teren.

Cifrele lui Gareth Bale contra lui Juventus:

Minute jucate: 86

Goluri: 0

Pase de gol: 0

Suturi pe poarta: 0

Sanse ratate: 0

Tacklinguri: 0

Total pase: 18

Total atingeri de minge: 32.