Antrenorul echipei Petrolul Ploiesti, Mircea Rednic, a declarat, joi seara, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, ca nu va mai continua la gruparea prahoveana din vara si a precizat ca oficialii clubului au stabilit numele viitorului tehnician. informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Jocul s-a decis in ultimele zece minute, in momentul in care am fost nevoit sa-l schimb pe Peteleu. Pacat, pentru ca pana in minutul 80 am avut o posesie buna, ne-am creat ocazii de a marca. In ultimele zece minute ne-am batut joc. Au fost greselile noastre, i-am adus in joc. Diferenta a fost facuta de schimbari. Ma deranjeaza declaratiile jucatorilor mei care spun ca nu mai au motivatie. Nu meritam sa pierdem, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu o sa-mi dau demisia, suntem pe locul trei. Nu voi mai continua la Petrolul din vara, nu mi-au acceptat cateva clauze. Au stabilit viitorul antrenor, m-au intrebat si pe mine pe cine sa numeasca. Eu i-am propus pe Valentin Sinescu si Mihai Teja", a spus Rednic la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formatia Petrolul Ploiesti, in ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Seto '83 si Alibec '86, in timp ce pentru gazde a inscris Tamuz, in minutul 52, din penalti.