La putin timp dupa despartirea de Daniel Stanciu, Dinamo si-a gasit presedinte, Dinu Gheorghe urmand sa fie noul conducator al "cainilor". Pe lista pentru preluarea functiei de antrenor al formatiei din Stefan cel Mare se afla: Razvan Lucescu, Mircea Rednic si Daniel Isaila - tehnicieni cu care Dinu "Vama" a mai lucrat de-a lungul timpului, sustine Digisport.

Dinu GheorgheFoto: AGERPRES

"Este o zi importanta in viata mea. Am lipsit 17 ani din viata clubului Dinamo. Au fost mai multe incercari, mai multe tatonari, dar abia acum am ajuns in aceasta functie la Dinamo. Nu este o provocare, vreau sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc si sper ca atunci cand voi pleca sa o fac cu ceva, cu trofee, cu performanta, cu ceea ce trebuie sa reprezinte Dinamo.

Nu vorbim astazi de , de ceea ce s-a intamplat in ultimul timp, n-am avut timpul necesar sa analizez situatia. E putin spus sa ca am venit cu inima deschisa. Am venit cu o dorinta extraordinara pentru ceea ce trebuie sa realizez Dinamo. Prima oara am fost pe un stadion la un meci cu Real Madrid, in 1963, mi-as dori ca Dinamo sa joace din nou cu Real Madrid.

Momentul e greu, echipa se confrunta cu un blocaj si asta trebuie rezolvat repede. Pentru mine intotdeauna, Dinamo – Steaua! De aici trebuie sa incepem, sa incepem cu greutati. Sunt emotionat, dar ma simt de aici, asa ca emotiile vor trece imediat. De doua zile discutam" - Dinu Gheorghe, intr-o conferinta de presa.

Dinu "Vama" este unul din presedintii cei mai cunoscuti din fotbalul romanesc, acesta trecand pe rand pe la Rapid, FC Brasov si Astra Giurgiu.

Din vara, Dinamo isi va duce antrenor nou. Printre cei doriti de "Vama" se afla Razvan Lucescu, Mircea Rednic si Daniel Isaila. Cu toti a mai colaborat noul presedinte al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

In acest moment, Dinamo se afla pe locul 8 in clasament, cu 41 de puncte. Echipa pregatita de Flavius Stoican este depasita in ierarhie de Astra, Viitorul, FC Botosani, CS U Craiova, Petrolul, Targu Mures si Steaua (liderul ierarhiei).