Clubul Astra Giurgiu a anuntat, vineri seara, ca a primit licenta pentru a evolua in cupele europene din partea Comisiei de Apel din cadrul Sistemului National de Licentiere, transmite Mediafax.

"Dupa un sezon in care a realizat maximul din punct de vedere al parcursului european, pana acum, participand in grupele Europa League, clubul Astra poate spera intr-o performanta pe plan european si in sezonul viitor. Asta pentru ca, in sedinta de vineri a Comisiei de Apel pentru acordarea Licentei, clubul Astra a primit licenta pentru a evolua in Europa. Sperantele intr-un raspuns pozitiv al acestei instante au fost justificate, «Apelul» confirmand ca Astra poate juca in Europa, decizia fiind luata de membrii comisiei «in unanimitate»", a anuntat Astra Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

In urma cu cateva zile, Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere respinsese cererea de acordare a licentei UEFA gruparii Astra Giurgiu. Gruparea finantata de Ioan Niculae nu a indeplinit criteriul financiar, conform manualului de licentiere, depunand actele prin care dovedea achitarea datoriilor dupa expirarea termenului.

Formatia Astra Giurgiu ocupa in momentul de fata locul 5 in clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte.