Bayern si-a surprins in mod neplacut fanii la meciul tur cu FC Porto, din sferturile Champions League, campioana Germaniei pierzand cu 3-1. Nemultumit de rezultat, Pep Guardiola a gasit vinovatul pentru acest esec: medicul echipei, cel care nu a putut gestiona numeroasele accidentari din lotul bavarezilor. In urma acestor reprosuri, Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahr (medicul lui Bayern) a plecat de la echipa cu intreg staff-ul sau, sustine dw.de.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru meciul cu Porto, Guardiola a avut pe banca de rezerve jucatori precum Gaudino, Rode, Weiser si Lucic (portar), acestia fiind trecuti mai mult pentru a completa lotul. Pe lista accidentatilor s-au numarat Frank Ribery, Arjen Robben, Javi Martinez, David Alaba, Medhi Benatia, Holger Badstuber si Bastian Schweinsteiger.

"Avem jucatori care nu mai joaca de foarte multa vreme. Picioarele lor nu mai rezista", a precizat Guardiola. Declaratia antrenorului iberic l-a infuriat pe medicul echipei, acesta prezentandu-si demisia. Alaturi de el a plecat intreg staff-ul medical.

"Dupa declaratiile facute de antrenor la finalul meciului cu FC Porto, relatiile dintre noi s-au deteriorat. Intreg saff-ul medical si-a prezentat demisia" - Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahr, medicul echipei din 1977 (a avut o scurta pauza, cat a fost antrenor Jurgen Klinsmann).

Bayern va incerca sa intoarca acel 1-3 din Portugalia pe "Allianz Arena", returul urmand sa se dispute pe 21 aprilie.