Steaua FCSB a pierdut cu 1-0 partida disputata pe Arena Nationala in fata Petrolului, iar ASA Targu-Mures este la doar 4 puncte de primul loc. Victoria Petrolului poate fi considerata una suprinzatoare in conditiile in care a a pierdut categoric meciul din Cupa, iar acum a fost lipsita de 3 titulari de baza: Teixeira, Geraldo si Astafei.

Steaua a ratat mult, iar Nepomuceno (min 90) a dat lovitura pe contraatac in finalul partidei.

Atmosfera:

  • Gigi Becali a asistat la un meci al Stelei dupa aproape doi ani si a fost ovationat de putinii spectatori prezenti la meci
  • Galeria Stelei (Nordul si Sudul) continua sa boicoteze echipa lui Becali pe care o considera "o clona a Stelei"
  • Petrolu castiga in fata Stelei pentru prima data dupa 16 ani

Steaua: Arlauskis - Papp, Tamas, Varela, Tosca - Bourceanu (Neagu '64), Filip - Popa, Iancu (Guilherme '86), Stanciu - Tucudean. Antrenor: Constantin Galca.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu - De Lucas - Vasilache (Nepomuceno '61), Marinescu (Kronaveter '82), Satli, Pastorini - Tamuz (Tchite '73). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonase galbene: Satli '50, Pecanha '87

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat la cele doua linii de Octavian Sovre si Mircea Orbulet. Adrian Cojocaru si Dragos Istrate au fost asistenti suplimentari, iar Bogdan Velicu rezeva.

Observatorii partidei au fost Eduard Dumitrescu si Ion Craiu.

La partida de pe Arena Nationala au asistat 5.020 spectatori, intre care si 20 de fani ai echipei Petrolul.

La meci a fost prezent si Gigi Becali, eliberat conditionat saptamana trecuta din Penitenciarul Poarta Alba, potrivit Mediafax.