Romania va intalni in aceasta seara Insulele Feroe, in preliminariile pentru Euro 2016. Pana in acest moment, tricolorii sunt neinvinsi, echipa lui Anghel Iordanescu aflandu-se pe locul intai in Grupa F. Meciul de pe "Ilie Oana" din Ploiesti va fi in direct pe TVR1 si Livescore pe HotNews.ro de la ora 19:00.

Anghel IordanescuFoto: HotNews / DP

"Temerea provine de la vreme si in mod special de la teren de la campul de joc si sper ca gazdele noastra sa faca tot ce este posibil ca noi sa ne putem desfasura jocul pe care ni-l dorim" - Anghel Iordanescu, selectionerul Romaniei.

"Fiecare meci al meu la nationala este unul special. Indiferent cu cine am jucat a fost si este in continuare pentru mine o onoare sa fiu convocat la prima reprezentativa" - Razvan Rat, aflat in fata meciului cu numarul 103 in tricoul nationalei.

Echipele probabile:

Romania: Pantilimon - Papp, Gardos, Chiriches, Rat - Pintilii, Nistor - Maxim, Sanmartean, Cr. Tanase - Keseru. Selectioner: Anghel Iordanescu

Insulele Feroe: G. Nielsen - Naes, Gregersen, Nattestad, Davidsen - Vatnhamar, Sorensen, Justinussen - B. Olsen, A. Hansen - Edmundsson. Selectioner: Lars Olsen

Se mai disputa azi:

Irlanda de Nord - Finlanda

Ungaria - Grecia.

Clasament Grupa F:

1 Romania 10 puncte (3 victorii si o remiza)

2 Irlanda de Nord 9

3 Ungaria 7

4 Finlanda 4

5 Insulele Feroe 3

6 Grecia 1.