​Pe 16 octombrie 2014, site-ul oficial al FRF a anuntat despartirea de selectionerul Victor Piturca. La cateva luni distanta, antrenorul roman a vorbit cu presa din Arabia Saudita. "Nu banii m-au facut sa accept oferta celor de la Al Ittihad, nu este o suma mare", a precizat Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

Nu banii l-au facut sa plece de la nationala Romaniei

"Nu banii m-au facut sa accept oferta celor de la Al Ittihad, pentru ca nu castig o suma mare. Am venit pentru fani. Am vazut ca ei sunt alaturi de echipa si cum sustin clubul. A fost un inceput catrastofal pentru mine si a fost o experienta care mi-a dat mult de gandit. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi respect principiul de a nu prelua o echipa din mers" - Victor Piturca.

Despre obiectivul din acest sezon

"Eu visez la titlul de campion din acest sezon. La un moment dat eram foarte departe, iar acum suntem la sase puncte. Cred ca avem o sansa sa castigam trofeul" - Victor Piturca.

In acest moment, Al Ittihad se afla pe locul trei in clasamentul din Arabia Saudita, cu 42 de puncte. Echipa pregatita de Victor Piturca se afla la sase puncte in spatele liderului Al Nasr. Linia de clasament: 13 victorii, 3 remize si 4 infrangeri.

In octombrie 2014, Victor Piturca a semnat un contract valabil doi ani cu Al Ittihad, salariul stagional fiind de 3,7 milioane de dolari.