Real Madrid este in pierdere de viteza de cateva saptamani, iar perioada mai putin fasta a continuat si pe "Camp Nou". Galacticii au pierdut cu 2-1 in fata rivalilor de la Barcelona, iar catalanii s-au distantat la patru puncte in clasamentul din Primera Division. Presa din Spania scrie, marti, ca vin vremuri grele pentru Carlo Ancelotti - va fi schimbat in vara daca nu va castiga un trofeu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Acum cateva etape, Realul avea patru puncte avans in ierarhia din Primera in fata Barcelonei. A urmat insa o scadere de forma, iar "albii" au pierdut prima pozitie. In plus, echipa de pe "Santiago Bernabeu" se afla la patru puncte in urma Barcei.

Jurnalistii iberici spun ca Ancelotti va fi schimbat la finalul sezonului daca nu va castiga un trofeu. Pe langa posibilitatea de a castiga titlul, Realul mai poate cuceri Champions League. Galacticii sunt calificati in sferturile de finala, acolo unde se vor duela cu Atletico Madrid.

I-au gasit inlocuitor lui Ancelotti

Conform gazetarilor spanioli, lui Carlo Ancelotti i s-a gasit si inlocuitor. Este vorba de Zinedine Zidane, fost glorie a clubului si actual antrenor al echipei a doua a Realului.

In urma cu doar cateva luni, Ancelotti a reusit sa aduca Madridului cea de-a zecea Liga din istorie ("La Decima"). Antrenorul italian a cucerit de trei ori trofeul: de doua ori cu AC Milan si o data cu Real Madrid.

In acest sezon, Realul lui Ancelotti a bifat 22 de victorii consecutive, iar stagiunea parea una de vis. A urmat insa o scadere inexplicabila de forma, iar sperantele galacticilor pentru un trofeu se indreapta spre Liga Campionilor.