Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Marius Sumudica, a declarat, marti, dupa victoria din meciul cu Dinamo Bucuresti, scor 3-0, ca exista posibilitatea sa nu mai fie antrenorul formatiei ilfovene.

Marius SumudicaFoto: Hotnews

"Sunt niste probleme interne la club, exista posibilitatea ca eu sa nu mai fiu de maine aici. Daca vor intelege, bine, daca nu, ne vom desparti. E un grup minunat aici, m-au facut antrenor. N-am avut asa grup nici la Rapid, nicaieri. Dar suport acele probleme la nivel de club de opt luni...Voi avea o discutie cu primarul maine, sper sa inteleaga si sa faca asa cum zic eu. Pentru mine salvarea de la retrogradare nu e nimic, eu vreau mai mult", a spus Sumudica, informeaza www.dolce-sport.ro, citat de Mediafax.

Tehnicianul Concordiei considera ca echipa sa a demonstrat ca merita sa joace in Liga I: "A fost greu meciul. Am fost ajutati ca de la Dinamo a fost eliminat un jucator. Am demonstrat ca meritam sa jucam in Liga I, am folosit doi atacanti, am jucat frumos. De patru meciuri noi nu luam gol".

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formatia Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, in care gazdele au evoluat in inferioritate numerica din minutul 39, dupa eliminarea lui Andrei Marc.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Ricardo Alves '13, Elhamed 53 autogol si Dina '85.