Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a constat, miercuri, incetarea raporturilor contractuale dintre atacantul Mihai Costea si gruparea FC Steaua, informeaza site-ul oficial al LPF, conform Mediafax.

Mihai CosteaFoto: AGERPRES

Membrii comisiei au respins insa solicitarea jucatorului privind obligarea clubului la plata salariilor pana la sfarsitul contractului.

"Se ia act de renuntarea la judecata a cererii reconventionale formulate de SC FC Steaua. Respinge capatul de cerere formulat de jucator privind obligarea clubului la plata drepturilor financiare restante pentru perioada martie-aprilie-mai si iulie 2014, ca ramasa fara obiect. Respinge capatul de cerere formulat de jucator privind obligarea FC Steaua la plata sumei, reprezentand drepturi financiare pana la sfarsitul contractului, ca neintemeiat. Cu opine majoritara, admite capatul de cerere privind incetarea raporturilor contractuale pentru justa cauza, formulat de jucator; Cu opinie minoritara, respinge capatul de cerere privind incetarea raporturilor contractuale pentru justa cauza ca neintemeiat. Cu recurs in 5 zile de la comunicare", se mentioneaza in solutia CNSL.

Tot in cadrul sedintei de miercuri, comisia a constat incetarea raporturilor contractuale dintre Alexandru Grigoras si FC Brasov si a obligat clubul la plata restantelor catre jucator. De asemenea, membrii CNSL au constat incetarea raporturilor contractuale dintre jucatorul Antonio Asanovici si FC Dinamo.