Dorinel Munteanu este noul antrenor al formatiei Astra, fostul international roman semnand o intelegere valabila pentru urmatoarele trei luni cu echipa din Giurgiu.

Dorinel MunteanuFoto: Agerpres

Contractul are insa o optiune de prelungire, in functie de rezultatele pe care le va avea "Munti" la echipa din Liga 1.

"Astazi (n.r. miercuri), antrenorul Dorinel Munteanu a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru preluarea echipei noastre. Acesta va semna contractul, la Giurgiu, apoi va conduce primul antrenament si va fi prezentat oficial, intr-o conferinta de presa. Ii uram mult succes pe banca Astrei", se precizeaza pe contul oficial de Facebook al Astrei.

Dorinel vine in locul lui Oleg Protasov, antrenor inlocuit din cauza rezultatelor slabe. In acest sezon, Astra a mai fost pregatita si de Daniel Isaila.

In varsta de 46 de ani, Dorinel Munteanu a pregatit de-a lungul timpului formatiile CFR Cluj, FC Arges, FC Vaslui, U Cluj, Steaua, Otelul Galati, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar si Gabala.

Astra a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in deplasare cu FC Brasov. In urma acestui rezultat, formatia din Giurgiu se afla pe locul 5 in clasament, la 12 puncte distanta de liderul FC Steaua.