Conducerea clubului Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabila contractele antrenorului principal George Ogararu si directorului tehnic Alfons Groenendijk, anunta, luni, gruparea ardeleana pe site-ul oficial.

George OgararuFoto: AGERPRES

"Antrenorul principal, George Ogararu, si directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului în ceea ce priveste incheierea contractelor cu Universitatea. Le mulţumim pentru activitatea si munca depusa si le uram succes pe viitor", informeaza site-ul citat.

Conducerea clubului ardelean a menţionat ca Mihai Nesu va ocupa in continuare funcţia de analist video. "Universitatea Cluj doreste sa precizeze ca nu s-a pus in niciun moment problema încheierii colaborarii cu analistul video al clubului, Mihai Nesu. Ne dorim ca Mihai sa faca parte din staff-ul tehnic si sa ramana alaturi de noi si in continuare", se mentioneaza pe site-ul oficial.

Universitatea Cluj a pierdut, sambata, cu scorul de 3-0, partida din deplasare cu formatia Dinamo din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. U Cluj se afla in clasament pe 13, loc retrogradabil, avand 18 puncte dupa 19 etape.

George Ogararu ocupa functia de antrenor principal din 5 septembrie 2014, cand l-a inlocuit la conducerea tehnica a formatiei U Cluj pe Mihai Teja, informeaza Mediafax.