Tibor Selymes nu mai este antrenorul celor de la Otelul Galati, fostul international roman anuntand acest lucru pe site-ul oficial al gruparii din Liga 1. In locul sau, va fi numit Florin Marin.

Tibor SelymesFoto: AGERPRES

"Am venit cu inima deschisa la Galati considerand ca echipa poate fi salvata. Am avut o pregatire de iarna care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din pacate, dupa o analiza a meciurilor din retur am decis sa renunt. Rezultatele negative sunt o consecinta a problemelor de lot. Este imposibil sa poti castiga atunci cand ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar in defensiva, in loc sa te intaresti, esti obligat sa improvizezi. Consider ca gestul meu de a renunta poate provoca un soc benefic la echipa. Orasul si oamenii din Galati merita o echipa in prima liga si le doresc suscces in lupta pentru salvarea de la retrogradare", a declarat Tibor Selymes, pentru site-ul oficial al echipei Otelul Galati.

Dupa ce a pierdut cu 3-0 pe terenul celor de la Concordia Chiajna in etapa a XIX-a, Otelul a ramas cu 12 puncte acumulate, aflandu-se pe locul 17 in clasamentul Ligii 1 la fotbal.