Revenit pe teren dupa o pauza de mai multe luni (din cauza unei accidentari), Kevin Strooman are din nou probleme mari, informeaza presa din Italia. Mijlocasul celor de la AS Roma a fost operat pentru a doua oara la genunchi si nu va mai juca in acest sezon. Cu doua interventii complicate la ligamente, cariera lui Strootman este in pericol.

HotNews.roFoto: Hotnews

In luna martie a anului trecut, Strootman s-a accidentat grav. Problemele medicale l-au facut sa nu poata evolua la Campionatul Mondial din Brazilia (din vara anului 2014), acolo unde ar fi fost una din piesele de baza ale Olandei.

Revenit pe teren spre finalul lui 2015 (in noiembrie), Strootman a avut din nou probleme la genunchi si a fost operat pentru a doua oara. Aceasta noua interventie il va face sa rateze tot restul sezonului.

Conform lui Mario Brozzi (fost medic al Romei), problemele lui Strootman sunt mult mai mari decat se credea, acesta putand risca o incheiere prematura a carierei de sportiv profesionist.

"Impresia mea este ca operatia la ligamentele lui Strootman nu a decurs perfect. Nu stiu ce s-a intamplat cu genunchiul lui, dar sindromul ciclopului a aparut din cauza repozitionarii proaste a ligamentelor. Nu stiu de ce nu au umblat si la ligamente la a doua operatie. Mi-e frica sa ma gandesc ca ar mai avea nevoie de inca una", a declarat Brozzi, citat de Digisport.

Kevin a ajuns la AS Roma in vara anului 2013, venind de la PSV Eindhoven. In schimbul sau, vicecampioana Italiei a platit 15,5 milioane de euro. Strootman este dorit cu insistenta de Louis Van Gaal la Manchester United, insa ultimele probleme de sanatate ii pun in pericol cariera de fotbalist.