Fiul nu trebuie neparat sa calce pe urmele tatalui, cel putin atunci cand vine vorba de sportul de performanta. Brooklyn, fiul cel mare al lui David Beckham, nu a primit o prelungire a contactului sau cu Arsenal, urmand sa devina liber de contract la finalul acestui sezon. Conform presei din Albion, acesta si-ar putea incheia prematur cariera.

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 16 ani, Brooklyn a fost admis in cadrul Academiei celor de la Arsenal in urma cu aproape un an de zile. Ultima perioada nu a fost insa una fasta pentru cel mai mare fiu al lui Beckham, oficialii celor de la Arsenal luand decizia de a nu-i prelungi intelegerea lui Brooklyn (scadenta in vara acestui an).

Presa tabloida din Anglia vorbeste ca acest refuz din partea celor de la Arsenal l-ar putea chiar determina pe Brooklyn sa spun adio fotbalului. Adolescentul are alte variante, una din acestea fiind aceea de model (a aparut deja intr-o serie de reclame si a luat parte la mai multe prezentari alaturi de tatal sau).

Cel mai promitator din baietii lui Beckham este Cruz (10 ani), acesta aflandu-se tot la Academia celor de la Arsenal. Conform "Daily Mail", Cruz pare a fi cel care a mostenit cel mai mult din talentul tatalui sau.

David si Victoria Beckham au impreuna trei baieti: Brooklyn (16 ani), Romeo (12 ani) si Cruz (10 ani).