CS Universitatea Craiova a invins pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, in deplasare, in ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres. CS Universitatea este neinvinsa de 12 etape consecutive si a urcat pe locul 4 in clasament.

In celalalt meci al zilei, Ceahlaul si CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, clujenii jucand mai mult de o repriza in 10 oameni.

Iordanianul Thaer Bawab (56) a marcat singurul gol al derby-ului Olteniei, din centrarea lui Nuno Rocha, la capatul unui contraatac lansat de Alexandru Baluta.

Formatia din Banie, care a urcat pe locul 4 in clasament, a avut si o bara, prin Nuno Rocha (9), iar Bawab a mai irosit o ocazie buna de gol (72).

Pandurii si-a creat o serie de situatii bune, ratate de Anton (11), care nu a nimerit poarta, Roman (19), care a trimis peste transversala din doar 7 metri, Anton (68), sut aparat de Balgradean, si Pintilii (81), reluare cu capul peste poarta.

CS Universitatea este neinvinsa de 12 etape consecutive, in care a reusit 9 victorii si trei egaluri.

CS Pandurii Tg. Jiu - CS Universitatea Craiova 0-1 (0-0), stadion "Municipal" ￯ Tg. Jiu

A marcat: Thaer Bawab (56).

Arbitru: Ovidiu Hategan (Arad); arbitri asistenti: Octavian Sovre (Oradea), Mircea Mihail Grigoriu (Bucuresti); arbitru de rezerva: Florin Paunescu (Ramnicu Valcea); arbitri asistenti aditionali: Lucian Rusandu (Sfantu Gheorghe), Catalin Popa (Pitesti)

Observatori: Cornel Sorescu (Pitesti) - CCA, Viorel Ilinca (Pitesti) - LPF