Comisia de Recurs a FRF: Penalizarea de 24 de puncte a echipei CFR Cluj ramane valabila
Conducerea clubului ardelean a atacat sanctiunea disciplinara, insa membrii Comisiei de Recurs au respins ca nefondate cererile in litigiile cu fotbalistii Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei.
Comisia a respins ca inadmisibile şi recursurile facute de CFR Cluj in litigiile cu Damjan Djokovic, Liviu Ganea si Felice Piccolo, in urma carora gruparea ardeleana fusese sanctionata cu cate 7.000 lei penalitate sportiva.
Avand in vedere decizia Comisiei de Recurs, CFR Cluj îşi mai poate recupera cele 24 de puncte doar în urma unui proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).
La 4 februarie, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotarârilor Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), în speta neachitarea datoriilor catre cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucatori în calitate de club cesionar şi scaderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, în total 24 de puncte. Cei cinci jucatori sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu mentiunea ca ultimul a avut doua dosare deschise la CNSL.
In cazul in care decizia ramane definitiva, formatia ardeleana ajunge pe ultimul loc in clasamentul Ligii I.
CFR Cluj ocupa locul 2 in clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte.
Tot la 4 februarie, Tribunalul Specializat Cluj a admis cererea societatii care administreaza clubul CFR Cluj de deschidere a procedurii generale a insolventei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 8 mai, sustine Mediafax.
- 0 (0 voturi)CFR (Duminică, 22 februarie 2015, 14:54) magojanul [utilizator]Aceasta depunctare reprezinta inceputul sfarsitului CFR-ului. Cum naiba ati ajuns la performanta asta. Demult la nvelul conducerii era necesar un up-grade. Plictiseala si lancezeala si vedea de la o posta. Asta inseamna ca politicile din fotbalul romanesc nu sunt bune...raspunde trimite

Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
Găurile negre supermasive, formate din materie întunecată? / Internauții au decodat mesajul secret al roverului Perseverance / GTA ar putea fi interzis în SUA /
S-au apucat mai mulți români de yoga în pandemie? „De acasă se muncește mai mult decât de la birou. Faptul că urmează ora de yoga, mă forțează să-mi închid laptopul”
INTERVIU Un an de la primul caz de COVID-19 în România / De ce a scăzut drastic numărul îmbolnăvirilor în ultimele 2-3 luni și ce ne așteaptă: Al treilea val nu va fi de intensitatea celui de-al doilea / Testele rapide ar trebui distribuite gratuit medicilor de familie, am ști clar numărul real de cazuri