Fotbal Club Steaua Bucuresti a anuntat, joi, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca Inalta Curte de Casatie si Justitie nu s-a pronuntat in dosarul privind marca asupra palmaresului echipei sau a culorilor, intrucat nu a fost investita cu o astfel de cerere, conform Mediafax

"Prin decizia mentionata, Inalta Curte de Casatie si Justitie nu s-a pronuntat asupra palmaresului echipei Steaua Bucuresti sau a culorilor sub care aceasta evolueaza in competitiile interne si internationale, intrucat nici nu a fost investita cu o astfel de cerere. Astfel, hotararea instantei nu produce nicio consecinta juridica pe plan fotbalistic (nici cu privire la trofeele castigate de Campioana Romaniei, nici cu privire la culorile facute celebre in cele mai importante competitii fotbalistice)", a precizat gruparea campioana, dupa ce a primit motivarea deciziei ICCJ privind anularea marcii Steaua Bucuresti.

Clubul de fotbal mentioneaza ca a pus in aplicare decizia ICCJ imediat dupa pronuntare, dar exercita caile extraordinare de atac impotriva hotararii pe care o considera nedreapta.

"Fotbal Club Steaua Bucuresti respecta decizia pronuntata de ICCJ inca de la pronuntare, punand-o in aplicare imediat dupa aparitie. Avand in vedere faptul ca Fotbal Club Steaua Bucuresti considera nedreapta hotararea pronuntata, va exercita caile extraordinare de atac impotriva hotararii instantei, astfel cum sunt prevazute de legislatia in vigoare, in speranta ca va recupera marca pe care a inregistrat-o cu buna-credinta si a utilizat-o ani la rand in cele mai importante competitii fotbalistice. Ca un raspuns la sprijinul neconditionat oferit de suporterii echipei si la dorinta acestora de a lamuri pe deplin situatia creata, precizam ca vom intreprinde - cu sprijinul SCA Piperea si Asociatii - toate demersurile legale necesare pentru apararea drepturilor noastre privind marca, numele si culorile clubului", se mai arata in comunicat.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.