Liga 1 va trece, din sezonul viitor, la un sistem cu 14 echipe. Modificarea a fost analizata de Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF. "Noul sistem competitional va fi un fiasco. Conducatorii cluburilor sunt de vina, nu conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal", a precizat cel supranumit Corleone.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

Despre decizia privind jucatorii extra-comunitari

*Nu vor mai putea fi folositi jucatori extra-comunitari care nu vor avea cel putin trei selectii la echipa nationala in sezonul precedent

"E o decizie buna, numai ca trebuie sa ne luam masuri cu centrele de copii si juniori. Noi nu suntem Anglia sa putem aduce jucatori de echipe nationale, noi ii promovam pentru a fi selectionati la nationalele lor" - Dumitru Dragomir, la Sport.ro.

Despre sistemul competitional din Liga 1

"Rau e sistemul competitional. Va fi un fiasco. În viitorul sezon unele echipe vor juca cu patru meciuri mai putine decât altele. si în Belgia a fost un fiasco. Rusia si Elvetia au renuntat. Mai devreme sau mai tarziu se va renunta si la noi la asa ceva. Nu conducerea LPF e vinovata, ci conducatorii cluburilor" - Dumitru Dragomir.

Despre situatia in care se afla Rapidul

"Nici daca vine Mourinho cu Chelsea nu va putea sa scape Rapidul de retrogradare. Valeri va vinde in vara si isi va recupera banii investiti. O sa vina cineva care sa vrea sa investeasca si sa plateasca cele 28 de milioane de euro datorie ale clubului pentru a fi salvat" - Dumitru Dragomir.

Despre transferurile facute de Steaua in aceasta iarna

"Guilherme si Tucudean sunt mamaliga reincalzita. In schimb, Tamas e un jucator de echipa nationala", a conchis Dumitru Dragomir.

Citeste si

Liga I va avea 14 echipe in sezonul 2015-2016 - Se va juca cu play-off si play-out.