Narcis Raducan a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca a renuntat la functia de presedinte executiv al clubului Astra Giurgiu, ajungand la un acord cu finantatorul Ioan Niculae pentru rezilierea amiabila a contractului.

"Dupa ce mi-am incheiat cariera de jucator si am inceput munca administrativa mi-am impus niste principii de la care nu ma dezic. Stiu ca este atipic sa schimb cluburile atat de des, insa atat timp cat nu am o viziune asemanatoare cu cel care patroneaza, nimic nu ma va opri sa ii strang mana si sa merg mai departe", a afirmat Narcis Raducan pentru agentia de presa.

Oficialul, care a ocupat in turul Ligii I functii de conducere si la FC Viitorul si Concordia Chiajna, a mentionat ca isi doreste ca Astra Giurgiu sa continue proiectul sau de aducere in lot a unor jucatori tineri din circuitul echipelor nationale. "Nu sunt un tip conflictual si am considerat impreuna cu domnul Ioan Niculae sa inchei colaborarea cu Astra. Le doresc succes si imi doresc sa continue proiectul pe care l-am inceput la Astra prin aducerea in lot a unor jucatori tineri, de valoare, din circuitul echipelor nationale", a adaugat fostul presedinte al AFC Astra Giurgiu.

Narcis Raducan a fost instalat in functia de presedinte executiv al clubului Astra Giurgiu la 7 noiembrie, cand a preluat postul lasat liber de Dinu Gheorghe. De la inceputul sezonului, Raducan a ocupat functia de director general al gruparii FC Viitorul pana la 3 august, data la care si-a reziliat contractul pe cale amiabila. Din 19 august si pana la 7 noiembrie, el a activat ca manager general la Concordia Chiajna.