Fundasul Vlad Chiriches a marcat un gol pentru echipa sa, Tottenham Hotspur, care s-a calificat in turul patru al Cupei Angliei, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-2), formatia Burnely, intr-o rejucare din turul trei al competitiei, informeaza siteul BBC, citat de Mediafax.

Chiriches a jucat pe postul de fundas dreapta, a inscris golul trei al gazdelor, in minutul 49, a primit un cartonas galben, in minutul 70, si a fost inlocuit cu Eric Dier, in minutul 80.

Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Paulinho '10, Capoue '45+2 si Rose '52, in timp ce pentru oaspeti au inscris Sordell '3 si Wallace '8.

Echipa Southampton, cu fundasul Florin Gardos integralist, s-a calificat si ea in turul patru al Cupei Angliei, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Ipswich Town, din liga a doua. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Long, in minutul 19.

Tot intr-o rejucare din turul trei al Cupei Angliei, echipa Bradford City, din liga a treia, a invins, cu scorul de 4-0 (3-0), formatia Milwall, din liga a doua. Golurile invingatorilor au fost marcate de Hanson '8, Stead '17, Halliday '39 si Knott '57.

In turul patru al Cupei Angliei, Tottenham Hotspur va intalni pe Leicester City, Southampton pe Crystal Palace, iar Bradford City pe Chelsea Londra.