Barcelona respira dupa victoria cu Atletico Madrid (3-1), insa, conform presei catalane, situatia ramane una incordata in vestiarul vicecampioanei Spaniei. Lionel Messi infirma, posibil doar de complezenta, conflictul cu Luis Enrique. "Nu vreau sa plec de la Barcelona, nu este adevarat ca vreau sa dau pe cineva afara. Am auzit multe lucruri neadevarate in ultima perioada", a precizat Messi pentru BarcaTV.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre cine va pleca de la Barca

"Profit de ocazie si multumesc Barca TV pentru ca-mi da posibilitatea de a-mi prezenta versiunea si a spune ce anume este adevarat. S-a spus de multe ori ca am avut o relatie proasta cu Guardiola, Eto'o, Ibra, Bojan si ca am dat afara multa lume. Nu este adevarat, cum nu este adevarat nici ca am cerut sa fie dat cineva afara acum" - Lionel Messi.

Scandalul nu este alimentat de la Madrid

"De data asta nu vine de la Madrid (n.r. scandalul), ca in alte dati cand ne-au atacat. Exista oameni care vor sa faca rau acestui club. Am auzit multe lucruri neadevarate despre mine de-a lungul timpului. Acum se insinueaza ca eu as conduce clubul acesta. De fapt, eu sunt doar un jucator oarecare din vestiar. Nu iau decizii, nici nu cer sa se ia decizii" - Lionel Messi.

Despre o eventuala plecare de pe Camp Nou

"Nu intentionez sa plec niciunde. Am auzit ca tatal meu s-ar fi intalnit cu cei de la Chelsea si Manchester City. Este o minciuna si azi va spun adevarul" - Lionel Messi.

Multumeste publicului catalan si neaga un conflict cu Luis Enrique

"Nu am avut niciodata niciun repros fata de fani, pentru ca mereu s-au purtat impecabil cu mine. Sa nu se caute o rivalitate intre mine si Luis Enrique, pentru ca nu exista asa ceva. Sa nu arunce cu rahat din afara, pentru ca ne fac rau. Mai sunt sase luni in care putem reusi performante importante pentru echipa si pentru club" - Lionel Messi.

Despre Balonul de Aur

"Vom merge la Zurich si ne vom bucura de gala. Cine câstiga inseamna ca a fost cel care a meritat, atat Cristiano si Neuer merita sa castige. Unul a castigat UEFA Champions League si celalalt Mondialul", a conchis Lionel Messi.

Citeste si Scandalul de la Barcelona ia amploare - Luis Enrique si Lionel Messi nu mai pot colabora: Cine va fi sacrificat?