Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, in varsta de 20 de ani, a fost ucis, sambata, intr-un atac armat, informeaza site-ul oficial al clubului rus, potrivit Mediafax. Magomedov, care juca pentru echipa a doua a clubului Anji Mahacikala, a incetat din viata dupa ce persoane necunoscute au tras cu mitraliera asupra masinii sale, in noaptea de sambata spre duminica.

Magomedov a jucat fotbal sambata seara, impreuna cu mai multi prieteni, iar in momentul atacului se deplasa la casa parintilor sai, aflata in localitatea Novokuli. "Pe la miezul noptii, jucatorul si-a sunat familia ca sa o anunte ca este in drum spre casa. La scurt timp dupa apel, familia a auzit focuri de arma automata. Cand au iesit la poarta, membrii familiei l-au vazut pe Gasan insagerat in masina in care se trasese cu mitraliera. Era prea tarziu ca sa mai fie salvat, iar Gasan a murit in drum spre spital", se arata pe site-ul fc-anji.ru.

Politia inca nu i-a identificat pe atacatori. "Un lucru este sigur: in niciun caz Magomed nu a provocat atacul", adauga sursa citata.

Gasan Magomedov ar fi implinit 21 de ani la 17 ianuarie.