Lucian Sanmartean va fi jucatorul echipei Al Ittihad, informatia fiind confirmata de Anamaria Reghecampf, impresarul mijlocasului. Fotbalistul a fost dorit cu insistenta de Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei si actualul tehnician al lui Al Ittihad.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Contractul este valabil din vara. Lucian, daca Al Ittihad nu va plati suma ceruta de Steaua, va ramane in Romania si va juca la fel cum a facut-o pana acum, pana in vara. Daca Piturca se hotaraste sa dea niste bani in plus, pe perioada iarna-vara, e bine pentru jucator, care ar merge de acum in Arabia Saudita. Sunt fericita ca lui Lucian i-au fost indeplinite cerintele, nu ma intereseaza ca Piturca este antrenor acolo", a declarat Anamaria Reghecampf pentru Digisport.

Sanmartean a semnat un contract valabil pe un sezon cu Al Itthad, cu drept de prelungire pe inca un sezon (va primi un salariu de un milion de euro anual). Daca arabii il vor din aceasta iarna, trebuie sa achite undeva in jur de 500.000 de euro. In caz contrar, mijlocasul va pleca la Al Ittihad din vara acestui an.

Internationalul roman mai are contract cu Steaua pana in vara lui 2015. In varsta de 34 de ani, Lucian Sanmartean a venit la formatia din Ghencea in februarie 2014, atunci cand a semnat o intelegere valabila pentru un sezon si jumatate.

Al Ittihad l-a mai dorit si pe Lukasz Szukala, insa negocierile cu fundasul au picat. Motivul ar fi acela ca internationalul polonez si-ar dori sa prinda Euro 2016 cu nationala tarii sale, lucru greu de realizat de la Al Ittihad.