Steaua ar putea sa se desparta de doi dintre cei mai buni jucatori ai sai, Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean fiind tot mai aproape de Al Ittihad, informeaza alriyadh.com. Campioana Romaniei prefera sa ii cedeze in aceasta perioada de transferuri, mai ales ca fotbalistii au intrat in ultimele sase luni de contract, iar in vara vor putea pleca gratis.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vineri seara (n.r. 2 ianuarie) oficialii lui Al Ittihad au ajuns la Bucuresti si au semnat actele pentru transferurile lui Sanmartean si Szukala. Cei doi au fost adusi la cererea expresa a lui Victor Piturca, iar duminica vor face vizita medicala, urmand sa se alature echipei in stagiul de pregatire din Dubai", informeaza alriyadh.com, conform gsp.

Al Ittihad este pregatita de Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei nereusind sa bifeze vreo victorie in sapte partide disputate. In aceste conditii, Piturca a precizat in mai multe randuri ca are nevoie de achizitii pentru a face performanta.

In varsta de 30 de ani, Lukasz Szukala a mai evoluat in Romania la Gloria Bistrita, U Cluj, Petrolul Ploiesti si Steaua. Lucian Sanmartean (34 de ani) a avut evolutii apreciate la Steaua, fiind unul din cei mai buni jucatori din echipa antrenata de Costel Galca.