Sfarsitul de an vine cu vesti bune la Rapid - echipa de sub Podul Grant il va avea pe banca pe Cristi Pustai, incepand cu ianuarie 2015. Tehnicianul demis de la Targu Mures dupa finalul turului de campionat a dezvaluit ca si-a dat acordul de principiu pentru a prelua gruparea alb-visinie, conform Digisport.ro.

Cristi PustaiFoto: AGERPRES

Oficializarea documentelor fost conditionata de aducerea a 14 jucatori pana la data la care e programata reunirea lotului.

”In principiu, totul e ok. Am discutat cu Dinu Gheorghe si ne-am inteles. Nu am semnat inca nimic, pentru ca trebuie sa mai stabilim cateva lucruri dupa Revelion”, a explicat Cristi Pustai pentru Digisport.

Cristi Pustai a fost demis de la ASA Targu Mures pe data de 17 decembrie, dupa ce o preluase la finele lui septembrie, motivul invocat de conducerea clubului fiind acela ca echipa nu terminase turul pe podium, ci pe locul al 5-lea.

Rapidul se claseaza pe ultimul loc in ierarhia Ligii I, avand parte in acest sezon de cea mai slaba participare din istoria clubului, in primul esalon fotbalistic romanesc.