Emblema FC Steaua nu mai apare pe site-ul oficial al clubului si nici pe pagina de Facebook a echipei antrenate de Constantin Galca, in urma disputei cu Clubul Sportiv al Armatei, privind folosire marcii Steaua Bucuresti, noteaza Mediafax.

Steaua BucurestiFoto: steauafc.com

Instanta suprema a anulat, la 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin aceasta decizie, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, insa ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Oficialii celor doua cluburi s-au intalnit pentru a negocia termenii in care echipa de fotbal poate continua sa foloseasca denumirea de FC Steaua. Dupa intalnire, cele doua grupari au anuntat, intr-un comunicat comun ca au ajuns la un acord, valabil pana la 15 decembrie, astfel incat activitatea echipei de fotbal in Liga Europa si in Cupa Ligii sa nu fie afectata. Cele doua parti au precizat ca vor continua dupa aceasta data negocierile prinvind folosirea marcii de catre FC Steaua.