Dolcesport (patru canale SD si doua canale HD) va transmite in Romania meciurile de fotbal din Champions League si Europa League in perioada 2015-2018, dupa cum informeaza un comunicat de presa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Telekom Romania Communications a castigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicatii mobile ale UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015 - 2018.

Drepturile includ, de asemenea, difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, in direct si in reluare, precum si rezumatele de la miezul noptii din fiecare competitie si magazinele saptamanale.

"Ne bucuram sa aducem inca o veste buna pentru microbisti în preajma sarbatorilor de iarna. Ne-am propus de la inceput sa construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost in oferta noastra inca de la aparitia Dolce Sport, in 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clientii nostri se pot bucura de o experienta noua si unica urmarind meciurile celor doua competitii internationale - de oriunde, pe orice tip de ecran si exclusiv pe Dolce Sport", a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.

TVR a detinut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012 - 2015. In 2012, TVR a anuntat ca, in urma negocierilor, pretul pe care Televiziunea Romana urma sa il plateasca pentru pachetul UEFA Champions League 2012 - 2015 este de zece ori mai mic decat cel din contractul anterior (care a fost de circa 40 de milioane de euro).

In acest sezon competitional, meciurile din UEFA Champions League pot fi vizionate pe canalele Digisport, Dolcesport si TVR 1.