Cosmin Contra va pleca, din luna ianuarie, la Guangzhou, fostul international roman urmand sa fie antrenorul gruparii din China, informeaza presa din Spania. Getafe, club care traverseaza o perioada cu mari probleme financiare, il va lasa sa plece in schimbul unei sume de aproximativ 1,5 milioane de euro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dupa o saptamana de negocieri, s-a ajuns la o intelegere ieri (n.r. - miercuri). Contra nu a putut sa refuze oferta echipei chineze, care il va plati cu doua milioane de euro net pe sezon, plus un bonus de jumatate de milion de euro in cazul realizarii obiectivelor. Probabil Contra va conduce echipa Getafe pentru ultima data duminica, la Granada", se precizeaza in AS, conform Mediafax.

Getafe se va alege cu 1,5 milioane de euro

Aflat intr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, clubul Getafe va primi de la Guangzhou 1,5 milioane de euro in schimbul antrenorului sau.

In varsta de 39 de ani, Cosmin Contra a salvat-o pe Getafe de la retrogradare sezonul trecut din Primera Division. In actuala stagiune, echipa pregatita de "Gurita" se afla pe locul 13, cu 16 puncte acumulate dupa 15 etape disputate.

Guangzhou se afla pe locul trei in campionatul din China si a ramas fara antrenor dupa plecarea lui Sven Goran Eriksson, pe 10 noiembrie.