Cosmin Olaroiu va fi, timp de o luna de zile, selectionerul Arabiei Saudite, iar apoi se va intoarce la echipa sa de club, Al-Ahli. Antrenorul roman a adus in discutie si episodul nationala Romaniei, dezvaluind motivul pentru care nu a ajuns selectionerul tricolorilor.

Cosmin OlaroiuFoto: Hotnews

De ce nu a ajuns selectionerul Romaniei

"FRF mi-a cerut sa vorbesc cu cei de la Al-Ahli despre posibilitatea venirii mele la nationala Romaniei. Apoi, nu mi-au mai dat niciun semn", a declarat Cosmin Olaroiu pentru Adevarul.

Despre intelegerea cu sauditii

"Eu, initial, nici n-am vrut sa accept oferta sauditilor. M-a sunat guvernatorul orasului Dubai si m-a chemat la el. Mi-a explicat ca pentru cei din Emirate e o onoare ca au ocazia sa-si ajute fratii din Arabia Saudita, ca pe viitor si sauditii le vor da o mana de ajutor, atunci cand va fi cazul. Dupa aceasta discutie, mi-am dat OK-ul", a mai precizat Cosmin Olaroiu.

Cosmin Olaroiu a fost dat drept favorit sa preia functia de selectioner al Romaniei, insa pana la urma Razvan Burleanu (presedintele FRF) l-a numit pe Anghel Iordanescu drept inlocuitor al lui Victor Piturca.