​Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Hilal, a vorbit despre episodul intalnirii cu Victor Piturca, moment consumat in campionatul din Arabia Saudita. "M-am dus sa il salut pe Piturca, dar m-a refuzat ostentativ", a povestit Reghe. Al Ittihad si Al Hilal au remizat, scor 0-0.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

"Era normal sa ma duc sa-l salut, eram antrenorul mai tanar, ne intalneam doi antrenori romani. Eu am facut un gest normal, m-am dus sa-l salut, dar el a refuzat, in stilul caracteristic. Am presimtit ca va face asta, dar nu regret gestul, e un gest omenesc. A refuzat ostentativ, nu a vrut sa dea mana", a afirmat Laurentiu Reghecampf, citat de dolce-sport.ro.

"Foarte multi m-au indemnat sa o fac, sotia mea, Gigi Becali, toti colaboratorii mei... Ne intalnim din nou pe 23 decembrie, dar nu are niciun rost sa ma duc sa il mai salut, daca a refuzat prima data. Chiar daca nu vorbim, ne puteam saluta si cu asta basta", a conchis Reghecampf.

Cei doi tehnicieni romani au fost adversari pe 1 decembrie, atunci cand Al Ittihad si Al Hilal au incheiat la egalitate, scor 0-0, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul X a campionatului din Arabia Saudita.

In clasament, Al Ittihad este pe locul 4, cu 22 de puncte, iar Al Hilal pe 5, cu 17 puncte, dar si cu doua meciuri mai putin disputate.