Alex Chipciu si-a prelungit contractul cu Steaua, iar semnatura i-a adus o majorare considerabila a salariului. Conform gsp, fotbalistul ar incasa aproximativ 30.000 de euro pe luna. Campioana vrea sa dea inca o lovitura in vara anului viitor, atunci cand jucatorul ar putea fi vandut pe mai multe milioane de euro in strainatate.

Alex ChipciuFoto: steauafc.com

In ultimele sezoane, Steaua a dat lovitura dupa lovitura, formatia din Ghencea cedandu-i, printre altii, pe Vlad Chiriches (la Tottenham in schimbul a 8,5 milioane de euro) si pe Florin Gardos (la Southampton pentru 6,8 milioane de euro).

Urmatorul produs de export ar putea fi Alexandru Chipciu. In varsta de 25 de ani, Chipciu si-a prelungit intelegerea cu Steaua, iar in schimbul sau campioana din Liga 1 vrea sa obtina mai multe milioane de euro.

In cazul in care fotbalistul va prinde o perioada fasta, Steaua ar putea cere chiar si zece milioane de euro pentru jucatorul sau.

"Am vorbit cu domnul Argaseala si mi-a facut o marire de salariu si pot sa zic ca sunt fericit cu ceea ce am obtinut si sincer imi place si la Steaua foarte mult" - Alex Chipciu.