Starea de sanatate a fostului fotbalist brazilian Pele (74 de ani), spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit, fostul international brazilian fiind mutat intr-o unitate de terapie speciala, se arata, joi, intr-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Esdson Arantes do Nascimento ᅡPeleᅡ se afla in continuare in spital, iar starea sa clinica este instabila. Pentru a primi o mai buna ingrijire, pacientul a fost mutat intr-o unitate de terapie speciala. El se afla intr-o camera unde va fi monitorizat mai atent. Nu este vorba de terapie intensiva, este o unitate intermediara", se arata in comunicatul spitalului.

Fostul international brazilian Pele a fost din nou spitalizat, luni, la Sao Paulo, la cateva zile dupa ce a fost operat pentru inlaturarea unor calculi renali, iar presa locala a scris ca acesta a suferit o infectie urinara.

Fostul international brazilian fusese externat sambata.

Pele, in varsta de 74 de ani, a fost operat pentru inlaturarea unor calculi renali, joi, la o zi dupa ce a fost spitalizat din cauza unor dureri de stomac.