Steaua are nevoie de o victorie pe terenul celor de la Aalborg pentru a obtine calificarea in primavara Europa League. Despartite de doar un punct in clasament, cele doua echipe se vor duela de la ora 20:00. Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro.

Costel Galca, antrenor SteauaFoto: Hotnews

Se joaca joi:

* de la ora 20:00

Aalborg - Steaua

Dinamo Kiev - Rio Ave

"Pentru a obtine un rezultat bun joi seara e nevoie sa fim atenti la fazele fixe, pentru ca ei pleaca rapid pe contraatac, imediat ce recupereaza balonul. Sa reactionam rapid, sa recuperam. Sper ca valoarea echipei si valoarea individuala vor hotara in favoarea noastra" - Costel Galca (pentru gsp).

"Steaua arata extraordinar de bine in atac, Keseru si Chipciu sunt devastatori. Suntem obligati sa fim mult mai prevazatori in defensiva, sa n-o patim iar ca la Bucuresti" - Kent Nielsen, antrenor Aalborg.

"N-am uitat nici acum acel 0-6 din tur, speram sa schimbam joi seara impresia proasta lasata in Romania" - Rasmus Wurtz, mijlocas Aalborg.

Echipe probabile:

Aalborg: (4-4-2) Larsen - Dalsgaard, Blaabjerg, K. E. Petersen, Gorter - Bruhn, Risgard, R. Wurtz, N. Thomsen - A. Jacobsen, Enevoldsen. Antrenor: Kent Nielsen

Steaua: (4-2-3-1) Arlauskis - Papp, Luchin, Varela, L. Filip - Breeveld, L. Sanmartean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tanase - Keseru. Antrenor: Costel Galca

Absenti: Szukala, Prepelita (suspendati), Rusescu, Gabi Iancu (accidentati)

Arbitru: Felix Zwayer. Asistenti: Guido Kleve, Markus Hacker (toti din Germania)

Clasament:

1. Dinamo Kiev (8-4) 9 puncte

2. Steaua (11-6) 7

3. Aalborg (4-8) 6

4. Rio Ave (3-8) 1.

Ultima etapa (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg.