Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri, in cadrul primei editii a Balului Natatiei, ca Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sportul e o industrie, s-a terminat cu Pierre de Coubertin. A fost un contract (n.r. - intre Simona Halep si antrenorul belgian Wim Fissette) care s-a terminat din cate am inteles eu si fiecare a hotarat sa se duca in partea lui. Simona Halep banuiesc eu ca daca a ajuns acolo unde este acum nu e nici fraiera, nici proasta. E desteapta, iar cand te mariti cu unul pentru tenis, ala trebuie sa stie tot. Si ala este antrenorul. Sunt convins ca va face o alegere potrivita. E foarte greu pentru ea sa inteleaga ce i se intampla. Dupa toate sporturile pe care le-am avut si s-au dus, ea este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace, fara sa insult pe nimeni. In cladirea aceasta de la Cercul Militar eu nu am mai fost din 1972 cand pe strazi erau peste un milion de oameni, de la Piata Aviatorilor pana aici", a spus Tiriac.

Fostii sportivi Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima editie a Balului Natatiei, care a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar.