In martie 2003, Romania pierdea cu 5-2 in fata Danemarcei, intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2004. In aceasta seara, tricolorii ii vor intalni din nou pe nordici, de aceasta data intr-o partida amicala. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:30.

Anghel IordanescuFoto: HotNews / DP

"De ce vreti sa-mi stricati ziua? Imi doresc sa castigam in primul rand. As vrea sa il bat pe Olsen (n.r. - antrenorul Danemarcei). Suntem prieteni si as vrea sa obtin revansa. Tinem foarte mult sa obtinem un rezultat pozitiv. Cred ca o victorie ne-ar aduce un loc superior in clasamentul FIFA.

Speram sa terminam anul bine. Ne va ajuta la moral daca vom reusi sa urcam in primele 20 de echipe ale lumii. Consider ca dupa meciul cu Danemarca pot aduce jucatori noi la echipa nationala. Sunt jucatori pe care trebuie sa ii vad si eu la lucru. Cred in aceasta echipa si cred ca se poate sa construim din nou o echipa de valoare. Sunt convins ca fotbalul romanesc merita acest lucru si ca baietii isi vor aduce contributia in acest sens" - Anghel Iordanescu.

Echipe probabile:

Romania: Pantilimon - Papp, Moti, Gardos, Rat - Pintilii, Hoban - G. Enache, Al. Maxim, Chipciu - Keseru. Antrenor: Anghel Iordanescu (4-2-3-1).

Danemarca: Schmeichel - Ankersen, Kjaer, Bjelland, Boilesen - Kvist - Vibe, Wurtz, Eriksen, Thomsen - Bendtner. Antrenor: Morten Olsen (4-1-4-1).

Bilete: 20 lei - peluze, 30-40 lei - tribune si 150-400 lei - VIP

Programul metroului si al RATB-ului a fost prelungit pana la ora 24:00, special pentru meciul dintre Romania si Danemarca.

Vezi aici rezumatul partidei Romania - Danemarca 2-5: