Flavius Stoican nu mai este antrenorul lui Dinamo, tehnicianul ajungand la o intelegere cu conducerea formatiei din "Stefan cel Mare" pentru rezilierea intelegerii.

Flavius StoicanFoto: Agerpres

Conform Digisport, Stoican s-a intalnit miercuri cu oamenii din conducerea celor de la Dinamo. La finalul discutiei, cele doua parti s-au despartit.

Flavius Stoican a pregatit-o pe Dinamo timp de 14 luni. Favorit pentru a-l inlocui este Ionut Chirila, antrenor care s-a aflat, printre altele, pe banca tehnica a celor de la Concordia Chiajna si CSMS Iasi. O alta varianta interesanta este reprezentata de Claudiu Niculescu, fost atacant al echipei din "Stefan cel Mare" (in prezent este antrenorul celor de la CS Mioveni).

Comunicatul de pe site-ul oficial al celor de la Dinamo:

"FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale.

Bucureşti, 12 noiembrie 2014. Azi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Flavius Stoican și finanțatorul echipei din “Ștefan cel Mare”, Ionuț Negoiță. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului.

FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Flavius Stoican pentru întreaga muncă depusă în cadrul clubului, pentru realizările pe care le-a avut ca antrenor principal la Dinamo II, acolo unde a promovat mulţi tineri şi, mai ales, pentru performanţele obţinute cu prima echipă şi îi doreşte mult succes în activităţile viitoare", se precizeaza pe site-ul gruparii din Stefan cel Mare.