Simona Halep a anuntat in urma cu cateva zile ca a renuntat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette. Intr-un interviu la Protv, sportiva a facut public si modul cum s-a despartit de antrenor. "I-am dat un mesaj in care i-am multumit pentru tot, dar nu mi-a raspuns", a precizt locul trei din clasamentul WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu am fost un produs 100% romanesc. Eu am lucrat numai cu romani, pana la Wim Fissette. Am intrerupt colaborarea, a fost un an foarte bun.

Am avut rezultate foarte bune. Ii doresc sa urce cat mai mult in cariera de antrenor. Chiar trebuie sa spun cum l-am anuntat? I-am dat mesaj si i-am multumit pentru tot, dar el nu mi-a raspuns. Eu vreau ca atunci cand ne intalnim la turnee, sa vorbim, sa fim asa cum am fost, sa ramanem prieteni. Viitorul meu antrenor va fi un roman, sigur. Mie imi place sa am langa mine un om care gandeste la fel" - Simona Halep la ProTV.

Despre 2015

"O sa fie un an foarte greu, am multe puncte de aparat, incerc sa iau totul de la capat, incerc sa-mi pun un obiectiv sa joc pentru ceva, motivatia ramane foarte sus. Trebuie sa-mi pun un obiectiv si am decis sa fie tot participarea la turneul de la Singapore. Lupta incepe de la inceputul anului pana in octombrie. A fost prima mea participare, mi-am dorit foarte mult sa castig cateva meciuri acolo. Am dat totul, m-am bucurat de fiecare meci si am ajuns in finala. Obiectivul meu nu este sa ajung numarul 1 mondial azi, maine, poimaine, ci sa castig turnee, visul meu este sa castig un Grand Slam, nu se stie daca se va intampla. Depinde de multe lucruri, de norocul la tragerea la sorti, trebuie sa fii pozitiv doua saptamani, sunt foarte multe chestii, este multa munca la un Grand Slam" - Simona Halep.

Despre imbunatatirea serviciului

"Am lucrat foarte mult la serviciu. Am primit foarte multe critici, de la mai multe persoane - oameni din tenis, dar si fani. Mi s-a spus ca nu servesc bine si asta m-a facut sa ma pregatesc foarte mult. Mi-am imbunatatit toate loviturile, deplasarea. Incerc sa joc ceea ce imi permite corpul, incerc sa pun in evidenta calitatile mele - am viteza de reactie si anticipatie, anticipez bine, incerc sa fiu mai agresiva, sa intru bine in teren si sa lovesc bine. Am progresat mult in toate capitolele jocului si cred ca mentalul ma tine unde sunt acum. Cred ca pot ajunge la un nivel si mai inalt in tenis" - Simona Halep.

Despre cand se va retrage din tenis

"Sunt un om normal cu bun simt, mama mi-a spus mereu sa am bun simt. Cred ca mama mai vrea pentru mine o casnicie frumoasa si sa am copii. Nu simt niciun fel de presiune, imi spune ca am viata mea. Sunt nerabdatoare sa-mi fac familie, sa am copii, ii ador, dar mai am de jucat tenis. Sunt inca mica, tanara, mai vreau sa mai stau cativa ani cu tenisul si apoi sa-mi fac famlie. Imi propun sa stau in tenis pana la maxim 30 de ani, adica undeva pe la 28" - Simona Halep.

Alaturi de Wim Fissette, Simona Halep a ajuns in finala la Masters-ul de la Madrid si la Roland Garros si in semifinalele turneului de la Wimbledon.