Peste 700 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre Steaua si Rio Ave, care se va disputa joi pe stadionul "Arena Nationala" din Capitala, informeaza un comunicat de presa al Jandarmeriei citat de Agerpres.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora 18,00, numai pe baza de bilete si invitatii.

De asemenea, spectatorilor li se cere sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva si le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.