Momentele dificile din viata lui Mihaita Nesu par sa nu se mai termine, fostul jucator al Stelei fiind nevoit acum sa treaca peste decesul tatalui sau, informeaza Vocea Transilvaniei. Mircea Nesu a fost gasit mort in dimineata zilei de luni, iar dupa primele informatii ar fi vorba despre o sinucidere.

Mihaita NesuFoto: AGERPRES

In primavara acestui an, Mihaita a pierdut-o pe mama sa, aceasta fiind invinsa de cancer. La doar cateva luni distanta, fostul international roman a ramas si fara tatal sau.

Mircea Nesu a fost gasit mort, iar dupa primele informatii se pare ca ar fi luat pastile pentru a-si pune capat zilelor.

"Tata e intr-o mare depresie, ce sa-ti spun... Ieri a fost ziua lui. Dupa ce a murit mama i-a fost si mai greu, tot mai greu. Dar il ajut, il fac eu sa treaca peste asta..." - Mihai Nesu, in urma cu doua saptamani, intr-un interviu pentru site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mihaita Nesu (31 de ani) s-a accidentat in 2011 la coloana in timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht, moment dupa care a ramas paralizat de la gat in jos.

Mircea Nesu

- s-a nascut in 1940, in localitatea Cacica (Suceava)

- a jucat fotbal ca mijlocas, bifand 145 de meciuri si 4 goluri in prima liga

- a castigat Cupa Romaniei cu "U" Cluj in 1965

- intre 1978 si 1986 a activat ca arbitru in "B" si in "A"

- s-a retras din arbitraj in ’86, motivandu-si gestul prin acuze la coruptia din arbitrajul romanesc

- medic de profesie, a lucrat la Baile Felix

- a fost observator de arbitri si a facut parte din mai multe comisii ale arbitrilor in ultimii 15 ani.