Ibrahim Mansour Al Balawi, presedintele celor de la Al Ittihad, a vorbit cu Digisport despre stadiul negocierilor cu Victor Piturca. "Si-a luat angajamentul (n.r. Piturca) ca isi va plati singur clauza. Suntem siguri ca se va rezolva", a precizat oficialul gruparii din Arabia Saudita.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Piturca si-a luat angajamentul ca isi va plati singur clauza. Avem incredere ca situatia se va rezolva, de fapt suntem siguri de acest lucru. Nu am discutat cu nimeni din Federatia Romana de Fotbal si nici nu avem de ce s-o facem, e treaba lui Piturca cum isi rezolva lucrurile, de asta se ocupa el personal.

Nu a cerut niciun jucator la echipa pana acum, probabil ca asta se va intampla de abia din sezonul urmator" - Ibrahim Mansour Al Balawi.

Pentru va putea pleca de la conducerea primei reprezentative a Romaniei, Victor Piturca trebuie sa achite clauza de reziliere in valoare de 400.000 de euro.

Victor Piturca va fi insotit in Arabia Saudita de secunzii Eugen Neagoe si Valeriu Rachita, preparatorul fizic Marian Dima, antrenorul de portari Martin Tudor, managerul sportiv Ovidiu Costesin si, surpriza, Alex Piturca, fiul selectionerului.