Mixu Paatelainen, selectionerul Finlandei, a declarat ca echipa sa a fost mai buna in cea mai mare parte a meciului cu Romania, insa acest lucru nu a fost de ajuns pentru obtinerea unui rezultat pozitiv, "tricolorii" reusind sa se impuna cu scorul de 2-0, informeaza uefa.com, conform Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Cred ca am fost echipa mai buna in mare parte a meciului, dar nu a fost de ajuns. O greseala ne-a costat scump (n.r. - eliminarea lui Ring), mereu este greu sa joci cu un om mai putin. Cartonasul rosu si cornerul acordat Romaniei au reprezentat cheia meciului. Inca suntem in cursa, avem urmatorul meci in Ungaria, in noiembrie. Nu spun ca trebuie neaparat sa-l castigam, pentru ca inca e devreme, dar ar fi frumos sa luam cele trei puncte" - Mixu Paatelainen.

Reprezentativa Romaniei a invins, marti, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selectionata Finlandei, in etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, in care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu si "tricolorii" au evoluat cu un jucator in plus din minutul 56.

Bogdan Stancu a marcat in minutele 54 si 83 din pasele lui Lucian Sanmartean.