Atacantul nationalei Romaniei, Bogdan Stancu, a declarat, marti seara, dupa victoria din meciul cu Finlanda, scor 2-0, ca ii multumeste lui Lucian Sanmartean pentru cele doua pase de gol, potrivit Mediafax.

"Am intalnit o echipa foarte buna, puternica fizic, masiva. Prima repriza nu a fost prea buna, dar in partea a doua am jucat cu mai multe dorinta, am reusit sa inscriem si suntem fericiti pentru victorie. Sanmartean este un jucator foarte bun si ii multumesc pentru cele doua pase de gol. Selectionerul nu ne-a spus nimic despre vreo plecare de la nationala, dar cred ca va ramane alaturi de noi", a spus Stancu la TVR 1.

Bogdan Stancu a marcat in minutele 54 si 83 din pasele lui Lucian Sanmartean.

Sanmartean: Am reusit o victorie pretioasa pentru noi

Mijlocasul Lucian Sanmartean a declarat, marti seara, ca Romania a reusit o victorie importanta si pretioasa cu Finlanda, scor 2-0, in preliminariile Euro-2016.

"Am facut o partida buna si am obtinut puncte importante pentru noi. Am reusit o victorie importanta, pretioasa pentru noi. Ne bucuram si sper sa continuam pe acelasi drum. A fost un meci important si delicat pentru noi", a spus Sanmartean.

Reprezentativa Romaniei a invins, marti, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selectionata Finlandei, in etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, in care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu si "tricolorii" au evoluat cu un jucator in plus din minutul 56.