Tehnicianul echipei Petrolul Ploiesti, Gheorghe Multescu, a declarat, sambata, ca toate atuurile sunt de partea nationalei Romaniei la meciul din aceasta seara cu Ungaria, din preliminariile Campionatului European din 2016, relateaza Mediafax.

Gheorghe MultescuFoto: AGERPRES

"La nationala avem toate atuurile de partea noastra in fata Ungariei, trebuie sa avem si forma de moment. Pentru mine, si un meci nul ar fi o surpriza", a spus Multescu.

Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Selectionata de fotbal a Romaniei intalneste astazi Ungaria inr-un meci din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Meciul, disputat de la ora 19:00 pe "Arena Nationala", va fi transmis in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro. O victorie a Romaniei ne va consolida pozitia in grupa de calificare, in timp ce un esec va complica teribil misiunea echipei lui Victor Piturca. Tricolorii pornesc favoriti in fata unei formatii cu un start slab in calificari si care tocmai si-a schimbat selectionerul. Nici aspectele de securitate nu sunt de neglijat, autoritatile romane fiind in alerta maxima.