Victor Piturca a sustinut vineri o conferinta de presa, tehnicianul vorbind despre meciul cu Ungaria. "Nu stiu care vor fi titularii, ma mai gandesc pana maine. Am terminat pregatirile, fazele fixe vor fi punctul forte al ungurilor", a precizat selectionerul tricolorilor. Romania vs Ungaria se va disputa sambata, de la ora 19:00, pe "Arena Nationala".

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

A terminat pregatirile pentru meciul cu Ungaria

"Am terminat pregatirile pentru meciul cu Ungaria. Vestea proasta e ca Marica s-a accidentat si nu va participa la jocul cu Finlanda. Probabil nu va fi apt nici pentru meciurile viitoare, de la viitoare.Inca nu am primul 11 rezolvat. Ma mai gandesc pana maine. Nu numai pe postul de varf nu m-am hotarat pe cine sa folosesc, dar si pe cel de fundas dreapta. Am timp pana la sedinta tehnica" - Victor Piturca.

Fazele fixe, punctul forte al Ungariei

"Fazele fixe este punctul forte al Ungariei, dar sunt si vulnerabili la acest capitol. Claudiu Keseru are un atu fata de ceilalti. El e intr-o forma buna, dar meciul cu Dinamo Kiev m-a pus pe ganduri. La prima vedere suntem favoriti. Am castigat meciul cu Grecia, la fel si pe cel din campania trecuta cu ei, dar trebuie sa fim atenti" - Victor Piturca.

"Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. Este un jucator valoros, ne-a pus mari probleme cand am jucat impotriva lui anul trecut. Si pentru ei e un meci important, pentru ca daca pierd, sansele lor de calificare nu ar mai fi mari. Este un meci important. Daca reusim sa ne adjudecam cele trei puncte, vom face un pas imens spre calificarea la Euro. A fost dificil si pentru noi ca Ungaria a schimbat selectionerul, nu stim multe despre el. Dar nu cred ca poate schimba prea multe intr-un timp atat de scurt", a conchis Victor Piturca.

Romania vs Ungaria se va disputa pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe "Arena Nationala", urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro.