Jucatorul formatiei Concordia, brazilianul Wellington Carlos da Silva, s-a impacat, miercuri, cu fanul rapidist Constantin Nicusor Iacob, care a aruncat o coaja de banana in directia sa la meciul din 3 octombrie, informeaza Mediafax.

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist facut la partida Concordia - Rapid, transmitandu-i ca din acest moment este cel mai mare fan al lui.

"Recunosc ca am gresit si imi pare rau . Iti cer scuze si te astept pe Giulesti la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tau", i-a spus Iacob jucatorului.

De partea cealalta, Wellington i-a acceptat scuzele si a afirmat ca acel incident il considera incheiat. El i-a promis fanului rapidist un tricou inscriptionat cu numele sau si cu autograf. La finalul intalnirii, cei doi s-au imbratisat si s-au fotografiat impreuna. Wellington si fanul vor participa la o conferinta de presa comuna la sfarsitul acestei saptamani.

La finalul partidei Concordia Chiajna - Rapid (scor 0-0), disputata la 3 octombrie in cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicusor Iacob a aruncat o coaja de banana in directia atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Acesta a luat coaja de banana si i-a inmanat-o observatorului intalnirii. Wellington a informat arbitrul si in timpul meciului ca fanii rapidisti au avut scandari cu tenta rasista la adresa sa.