Mihaita Nesu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al LPF, fostul international vorbind despre accidentarea suferita, dar si despre viata pe care o duce in acest moment. "Totul s-a intamplat pentru ca trebuia sa se intample. Eu, Mihai Nesu, credeam ca sunt indestructibil. Un prieten adevarat iti da mai multe sfaturi decat un psiholog", a precizat Nesu.

Mihaita NesuFoto: lpf.ro

Despre clipele de dupa accidentare

"Cand a venit psihologul la mine, dupa accident, l-am dat afara dupa o saptamana. Mi se parea ca el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred si in altceva. In prietenie. Un prieten adevarat, care tine la tine neconditionat, are mai multe sfaturi sa-ti dea decat un psiholog. Am inteles in toate zilele si noptile astea, mai degraba cine nu sunt decat cine sunt. Eu, Mihai Nesu, credeam ca sunt indestructibil. Pana sa ma accidentez, asta credeam. Totul s-a intamplat pentru ca trebuia sa se intample" - Mihaita Nesu.

Despre colaborarea cu U Cluj

"E bine la Cluj, imi place, nu stiu ei daca sunt... adica daca eu chiar sunt de ajutor" - Mihaita Nesu.

Despre Steaua

"Imi place, e mai placut jocul Stelei acum, dar si mai riscant. Stii cum e, iesi tu la joc, dar ies si ceilalti, ai tu ocazii, dar au si ei. Golul trei cu Aalborg a fost insa o bijuterie" - Mihaita Nesu.

Despre "Fundatia Mihaita Nesu"

"E greu cu Fundatia, ca e nevoie de organizare. Caut un manager bun, un soi de titirez care sa se descurce. Si UEFA mi-a scris ca ma ajuta, dar e nevoie de organizare, de proiecte, de activitati" - Mihaita Nesu.

"Uneori, in viata, nici nu mai trebuie sa incepi ceva. E de ajuns sa continui. Si sa intelegi. Uite, asa cum ma vezi acum, pot sa-ti spun ca multe greseli am facut in viata. Pana intr-o zi, cand am inteles" - Mihaita Nesu.

Mediul asigura ca il va face sa mearga

"Mihai va face multe, veti vedea. Nu se plange. Eu in sase luni il fac sa se miste pe Mihai. Baiatul asta va merge si el stie ca-i asa. S-a intamplat ce s-a intamplat pentru ca Mihai va demonstra ca lupta asta poate fi castigata. Intr-o zi, curand, va merge", a declarat doctorul lui Nesu.

Mihaita Nesu (31 de ani) s-a accidentat in 2011 la coloana in timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht, moment dupa care a ramas paralizat de la gat in jos.