Romania va intalni Ungaria pe 11 octombrie, intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2016. Discutiile in jurul acestui meci au inceput deja, iar Vasile Miriuta (antrenorul CFR-ului) si-a spus punctul de vedere: "Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt sincer. Am trait 24 de ani in Romania, iar ultimii 22 i-am trait in Ungaria. Am fost dispus sa il ajut si pe fostul selectioner Pinter Atilla. Il cunosc si pe cel care i-a luat locul, Pal Dardai. Am jucat impotriva lui in Bundesliga.

Familia mea traieste in Ungaria, baiatul meu s-a nascut acolo. Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania din cauza asta. In viitor, poate va veni momentul cand voi fi pe banca favoritelor mele Gyor si Ferencvaros. Desigur, marele meu vis e sa antrenez selectionata Ungariei", a declarat Vasile Miriuta, citat de gsp.

Miriuta a imbracat de noua ori tricoul Ungariei, in perioada 2000-2003. Fostul international a evoluat opt sezoane in prima liga de fotbal din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest si Honved.

Romania vs Ungaria se va disputa pe 11 octombrie, pe "Arena Nationala" din Bucuresti, de la ora 19:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.