Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, marti, ca a acceptat functia de antrenor principal al echipei giulestene si ca va avea o anexa la contractul de director tehnic, valabila pana in vara anului viitor, informeaza Mediafax.

Marian RadaFoto: AGERPRES

"Daca raman doar director tehnic nu voi putea sta pe banca. Asa ca o sa ramân si director tehnic, dar voi avea o anexa la contract prin care voi ocupa si functia de antrenor principal. Anexa va fi valabila un an de zile, pana in vara lui 2015, cu drept de prelungire", a spus Rada dupa antrenamentul de marti dimineata al echipei Rapid, la care a asistat de pe margine si fostul tehnician Ionel Ganea.

Marian Rada a precizat ca si-a propus ca obiectiv pentru acest an locurile 1-8: "Eu mi-am propus locurile 1-8, acesta este obiectivul Rapidului din acest an. Asta chiar daca nu mi s-a spus asa, ci ca obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dar noi suntem Rapid si trebuie sa ne respectam numele si blazonul".

FC Rapid a anuntat, luni, ca a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, care se afla in functie de la 24 iulie. Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. Tehnicianul a rezistat la Rapid timp de doua luni si cinci zile.

Dupa noua etape de campionat disputate pana acum, Rapid ocupa locul 14, cu opt puncte (doua victorii si doua rezultate de egalitate), sase goluri marcate si 14 primite.